Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Vanguard Plus 5 / CVL

Vanguard Plus 5 / CVL

0voturi

125Lei 125Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001375
Câini

Descriere

Descriere produs

VANGARD® Plus 5 / CV-L este conceput pentru a vaccina câini sănătoși la vârsta de 6 săptămâni sau mai mult ca metodă de prevenire a ciumei cauzate de canina (CD), virusul hepatitei B (ICH) cauzat de adenovirusul canin de tip 1 CAV-1).

Specie : Câini.

Compoziţie

Vanguard Plus 5 / CV-L este un preparat liofilizat de tulpini atenuate ale virusului CD (ciumă caninică), CAV-2 (adenovirus canin), CPI (câine parainfluenza), CPV (parvovirus câine) și culturi întregi inactivate de L.canicola și L. icterohaemorrhagiae, Plus CCV inactivat lichid (coronavirus canin) cu un adjuvant. Fracțiunea CPV este saturată (107,0 TCID50 / doză) și a fost atenuată utilizând un număr mic de transecte (35 de transecte de izolare canină, cu maximum 2 transecte posibile pentru producție) în linia de câine, ceea ce îi conferă proprietăți imunogene care depășesc Interferența anticorpului matern pe niveluri. Linii celulare. Componenta lichidă este utilizată pentru a rehidrata componenta liofilizată, care este ambalată cu un gaz inert în loc de vid.
Conține penicilină și streptomicină ca conservanți.

Indicaţii

VANGUARD® Plus 5 / CV-L este conceput pentru a vaccina câini sănătoși la vârsta de 6 săptămâni sau mai mult ca metodă de prevenire a ciumei cauzate de canina (CD), virusul hepatitei B (ICH) cauzat de adenovirusul canin de tip 1 CAV-1), bolile respiratorii cauzate de adenovirusul canin de tip 2 (CAV-2), parinfluenza canină cauzată de virusul parainfluenza (CPI), enterita cauzată de coronavirusul canin (CCV) și parvovirusul canin (CPV) Provocată de Leptospira canicola și L. bicteoragiae.

Doze şi mod de administrare

Se recomandă vaccinarea câinilor sănătoși. Aseptic rehidratați vaccinul liofilizat (VANGUARD® Plus 5 / L) cu un pachet de vaccin lichid (FirstDose® CV) conținut în ambalaj, agitați bine și injectați 1 ml subcutanat sau intramuscular. Componenta liofilizată a vaccinului este dizolvată în componenta lichidă imediat înainte de utilizare.
Vaccinarea primară: câinii sănătoși în vârstă de 6 săptămâni sau mai mult trebuie să primească 3 doze, fiecare administrate la un interval de 3 săptămâni. Dacă câinele este vaccinat înainte de vârsta de 12 săptămâni, atunci după atingerea celor 12 săptămâni trebuie să introducă încă o doză de vaccin. Anterior, câinii adulți vaccinați au fost vaccinați de două ori la intervale de 3-4 săptămâni.
Revaccinarea: Se recomandă efectuarea revaccinării anuale sub forma unei doze unice.

Contraindicaţii

Medicamentul este indicat numai pentru vaccinarea animalelor sănătoase. Răspunsul imun (intensitatea imunității) poate fi redus dacă animalul se află în stadiul de incubație al bolii infecțioase sau are boli invazive.

Precauţii

Este necesar să se evite vaccinarea câinilor însărcinați.

Prezentare

Fiecare componentă este ambalată în sticle de plastic de 1,0 cm.

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 7 ° C.

Valabilitate2 ani de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<