Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Vaccin Vanguard plus 5/L

Vaccin Vanguard plus 5/L

5voturi

170Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001373
Câini
Zoetis

Descriere

Descriere produs

Vaccinul este destinat vaccinării câinilor împotriva ciumei, hepatitei infecțioase, parainfluenței, formei respiratorii de adenovirus, parvovirus și leptospiroză.
Poate fi utilizat de la vârsta de 6 săptămâni

Specie : Câini.

Compoziţie

Vaccinul conține tulpini atenuate de virusuri ciumă de câine, adenovirus-2 pentru câini, parvovirus pentru câini, virusuri parainfluenza pentru câini, precum și tulpini de leptospira inactivate ale serogrupului Canicola și Icterohaemoragia

Indicaţii

Titru ridicat de antigene – protecție timpurie de la vârsta de 12 săptămâni.

Componenta de parvovirus consolidată a vaccinului

Număr redus de pasaje – imunogenitate ridicată

Reproducerea virusului într-o cultură de celule de câine – replicare rapidă.

Vaccinul este destinat vaccinării câinilor împotriva ciumei, hepatitei infecțioase, parainfluenței, formei respiratorii de adenovirus, parvovirus și leptospiroză.
Poate fi utilizat de la vârsta de 6 săptămâni

Doze şi mod de administrare

Doar animalele sănătoase pot fi vaccinate. Componenta liofilizată a vaccinului este dizolvată în componenta lichidă imediat înainte de tratament. Agitați flaconul până când s-a dizolvat complet. Se administrează subcutanat sau intramuscular în doză de 1 ml, indiferent de vârsta, greutatea și rasa câinelui. Căței cu vârsta de 6 săptămâni și mai mari li se administrează trei doze de vaccin cu un interval de 3 săptămâni. Câinii adulți anterior nevaccinați sunt vaccinați de trei ori cu un interval de 3 săptămâni. Recomandarea revaccinării anuale a câinilor cu o singură doză de vaccin

Contraindicaţii

Hipersensibilitate individuală la animale. Deoarece antibioticul Gentamicin a fost introdus în vaccin ca conservant, utilizarea acestuia la cățelele însărcinate nu este recomandată. Este contraindicată utilizarea de imunosupresoare și seruri hiperimune timp de 1 lună înainte și după vaccinare.

Precauţii

Atunci când efectuați manipulări cu medicamentul, trebuie respectate regulile de asepsie, pentru a preveni contaminarea vaccinului. Dacă vaccinul ajunge pe piele sau pe mucoasele ochilor, acesta trebuie imediat spălat cu un flux de apă. La sfârșitul tratamentului, mâinile trebuie spălate complet cu apă caldă și săpun. În cazul administrării accidentale a acestui vaccin unei persoane, este necesar să solicitați ajutor de la o instituție medicală.

PrezentareVaccinul este ambalat într-un vid de 1000, 2500, 5000 de doze în flacoane de sticlă închise ermetic cu dopuri din cauciuc. Flacoanele cu un vaccin sunt ambalate în cutii de carton de 10 bucăți.

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original într-un loc uscat și întunecat la o temperatură de + 2 ° C până la + 7 ° C

Valabilitate18 luni. Nu este permisă congelarea vaccinurilor. Flacoanele neutilizate ale vaccinului diluat timp de 30 de minute trebuie dezinfectate prin fierbere timp de 15 minute, apoi eliminate.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<