Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Vaccin Vacderm F

Vaccin Vacderm F

6voturi

50Lei 85Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001276
Pisici

Descriere

Descriere produs

Imunizarea pisicilor care se află în perioada de incubație a bolii cu dermatofitoză provoacă apariția accelerată a semnelor clinice de micoză în localizarea agentului patogen (focarele micotice apar pe pielea animalului).

Specie : Pisici.

Compoziţie

Forma medicamentoasă – soluție injectabilă. Vaccinul este obținut din celule de dermatofiți a Microsporum canis, Microsporum gipseum și Trichophyton mentagrophytes, crescuți pe medii selective cu adaos de stabilizator a formalinei – (0,3%) în calitate de stabilizator și Ribotan (0,2%)

Indicaţii

Vaccinul se indică pentru imunizarea cu scop preventiv și curativ a pisicilor în cazul microsporiei și trihofiției.

Doze şi mod de administrare

Vaccinul se administrează i/muscular, de două ori. Injectările se fac în membrele posterioare opuse, în partea înterioară, la interval de 10-14 zile, în următoarele doze;

pisici de 1-3 luni – cîte 0,5 cm3

mai mari de 3 luni – cîte 1,0 cm3

Cu 10 zile în prealabil, animalul se dehelmintizează.

Contraindicaţii

Este interzisă utilizarea vaccinului Vaсderm-F împreună cu alte medicamente care pot deprima sistemul imunitar al organismului, animalul vaccinat.

Precauţii

Vaccinul în flacoane cu integritate și închidere ruptă, fără etichete, precum și cu prezența mucegaiului, a impurităților străine este inadecvat pentru utilizare și trebuie distrus prin fierbere timp de 1 oră (și restul vaccinului neutilizat).

Prezentare

Vaccinul este ambalat cu 1,0; 2,0; 10,0 doze vaccinate (1,0; 2,0; 10 cm3) în flacoane de capacitate adecvată, sigilate ermetic cu dopuri din cauciuc, capace sau fiole din aluminiu armate, etanșate ermetic.

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.

Valabilitate 1 an de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<