Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Vaccin Suvaxyn MH-One , 50 doze

Vaccin Suvaxyn MH-One , 50 doze

0voturi

1268Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001299
Porcine

Descriere

Descriere produs

Pentru prevenirea pneumoniei enzootice provocată de agentul cauzator Mycoplasma hyopneumoniae. Vaccinul determină formarea unui răspuns imun la porcine la agentul cauzator al pneumoniei enzootice (Mycoplasma hyopneumoniae

Specie : Porcine.

Compoziţie

Ca substanță activă, conține o cultură de Mycoplasma hyopneumoniae (tulpina P-5722-3), inactivată cu etilenamină binară, cu adăugarea de carbopol 941, metastim, EDTA, tiomersal, clorură de sodiu, fosfat de sodiu, apă d /.

Indicaţii

Pentru prevenirea pneumoniei enzootice provocată de agentul cauzator Mycoplasma hyopneumoniae.

Doze şi mod de administrare

Vaccinările sunt supuse pentru un porc de la vârsta de 7 zile.
Vaccinul se administrează cu respectarea regulilor aseptice și antiseptice o dată / în zona gâtului din spatele urechii, într-un volum de 2 ml.
Înainte de utilizare, flaconul vaccinului este agitat pentru a forma o suspensie omogenă.
Pentru vaccinare utilizați seringi sau seringi sau ace reutilizabile care sunt sterilizate prin fierbere timp de 15-20 de minute. Sterilizarea seringilor și a acelor prin mijloace chimice nu este permisă. Locul de injectare este tratat cu o soluție de etanol 70% sau cu altă soluție de dezinfectant.
Caracteristicile reacției postvaccine cu o singură imunizare nu sunt stabilite.
Schemele de vaccinare trebuie evitate, deoarece aceasta poate duce la scăderea eficacității imunoprofilaxiei pneumoniei enzootice. Dacă pierdeți următoarea injecție a vaccinului, trebuie să imunizați cât mai curând posibil.

Contraindicaţii

Este interzis vaccinarea:

– bolnavi clinic și / sau slabi;

– scroafe în timpul gestației și alăptării.

Precauţii

Produsele de sacrificare obținute de la porcii vaccinați sunt utilizați fără restricții, indiferent de durata vaccinării.

Prezentare

Ambalate în 20 ml (10 doze), 100 ml (50 doze), 250 (125 doze) și 500 ml (250 doze) în sticle de plastic de capacitate corespunzătoare.

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.

Valabilitate 2 ani de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<