Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Vaccin Litterguard LT-C , 50 dore

Vaccin Litterguard LT-C , 50 dore

0voturi

2434Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001293
Porcine

Descriere

Descriere produs

Pentru imunizarea profilactică a porcilor și scroafelor de reparație înainte de fătare, pentru a crea imunitate colostrală la purceii nou-născuți. Vaccin pentru prevenirea bolilor de porc. Litergard LT-C induce producerea imunității specifice la scroafele care transmit anticorpi colostrali către purcei, oferind protecție pasivă la o vârstă fragedă.

Specie : Porcine.

Compoziţie

Ca substanțe active conține bacteriile inactivate E. coli (tulpini NADC 1471, NADC 1413, pPS002, NL-1001, NL-1005, NL-1008, având factori adezivi K99, K88, 987P, F41), beta-toxoid Clostridium perfringens tip C.

Indicaţii

Pentru imunizarea profilactică a porcilor și scroafelor de reparație înainte de făină, pentru a crea imunitate colostrală la purceii nou-născuți.

Vaccin pentru prevenirea bolilor de porc. Litergard LT-C induce producerea imunității specifice la scroafele care transmit anticorpi colostrali către purcei, oferind protecție pasivă la o vârstă fragedă.

Imunitatea la porci este creată la 10-15 zile după a doua vaccinare și durează cel puțin 6 luni.

Vaccinul este inofensiv și are un efect local.

Doze şi mod de administrare

Înainte de utilizare, flaconul cu medicamentul este agitat până când se formează o suspensie omogenă. După deschiderea flacoanelor, vaccinul trebuie utilizat în 4-6 ore.

Doar animalele sănătoase sunt vaccinate.

Vaccinarea primară: scroafele însărcinate sănătoase li se administrează 2 doze de vaccin cu un interval de 3 săptămâni, astfel încât a doua doză este administrată cel târziu cu două săptămâni înainte de fătare. Vaccinul este administrat la animale în / m sau s / c în doză de 2 ml, sub rezerva regulilor de asepsie și antiseptice.

Revaccinarea: scroafe trebuie revaccinate cu o singură doză de vaccin cel târziu cu 2 săptămâni înainte de fătare.

Având în vedere că purceii primesc anticorpi cu colostru, este necesar să se asigure că fiecare purcel primește cantitatea necesară de colostru după naștere.

Contraindicaţii

Utilizarea de seruri hiperimune sau imunosupresoare în termen de 1 lună după vaccinare.

Precauţii

Carnea animalelor vaccinate este folosită fără restricții, indiferent de momentul vaccinării. Nu vă vaccinați dacă termenul înainte de sacrificare este mai mic de 21 de zile.

Prezentare

Ambalate în flacoane din plastic de 100 ml (50 doze de medicament), ambalate în cutii de carton de 10 buc.

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la +2 pînă la +7 ° C.

Valabilitate 18 luni.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<