Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Vaccin Hexacanivac

Vaccin Hexacanivac

0voturi

91Lei 91Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001371
Câini

Descriere

Descriere produs

Vaccinul este conceput pentru a imuniza câinii împotriva ciumelor carnivore, a enteritei cu parvovirus, a hepatitei infecțioase, a adenovirusului și a leptospirozei.

Specie : Câini.

Compoziţie

Componenta uscată a vaccinului este obținută din tulpina carnivoră a virusului de ciumă viu atenuată „Rockborne”, liofilizată într-un mediu gelatinoasă cu zahăr.
Componenta lichidă este constituită din parvovirusul câinilor „D-1”, adenovirusul câinilor din tulpina secundară „LT” de serotip și grupurile serologice leptospira Icterohaemorrhagiae tulpina „VGNKI-2” și tulpina Canicola „VGNKI-3” De formalin ca inactivator și gel de hidroxid Aluminiu ca adjuvant.

Indicaţii

Vaccinul este conceput pentru a imuniza câinii împotriva ciumelor carnivore, a enteritei cu parvovirus, a hepatitei infecțioase, a adenovirusului și a leptospirozei.

Doze şi mod de administrare

Vaccinarea câinilor se efectuează cu o lună înainte de împerechere și nu mai devreme de 14 zile după imunizarea împotriva altor infecții. Puii sunt vaccinați de la vârsta de 8 săptămâni. Vaccinul viu și inactivat se injectează simultan în diferite extremități din interiorul coapsei.

Vaccinul inactivat cu lichid se administrează prin pre-tratarea locului de injectare cu alcool etilic 70e, câini cântărind până la 5 kg 1,2 ml, cântărind 5 kg cu 2,2 ml. Vaccinul viu uscat împotriva ciumei înainte de utilizare se dizolvă în 1 ml de apă distilată sterilă (solvent) și, fără tratarea locului de injectare, se administrează o doză de vaccin cainilor de orice greutate. Revaccinarea cu ambele vaccinuri se efectuează: puii după 10-14 zile, apoi după o schimbare a dinților și apoi anual.

Contraindicaţii

Este interzisă vaccinarea animalelor bolnave și / sau slabe din punct de vedere clinic, cu creșterea temperaturii corporale, puii de până la 60 de zile, puii în perioada de schimbare a dinților, femelele gravide în a doua jumătate a sarcinii.

Precauţii

Câinii vaccinați în timpul perioadei de incubație pot să moară în decurs de 1-1,5 luni după vaccinare împotriva maladiei și a altor infecții. Pentru animalele vaccinate au fost observate timp de două săptămâni, ținând seama de incidența deșeurilor și de câini, identificând cauzele lor. Flacoanele și ampulele de vaccin care conțin impurități, care nu se separă cu fulgi de agitare sau de dizolvare, cu o masă poroasă uscată cu textură modificată, cu izolație deteriorată sau supuse înghețării (componenta lichidă) și rămășițele neutilizate timp de 30 de minute de vaccin sunt respinse și decontaminate prin fierbere timp de 15 minute.

Prezentare

Vaccin uscat viu împotriva carnivorei de ciumă din tulpina EPM, ambalat în fiole într-o singură doză (1 cm3), o masă poroasă uscată, de culoare galben deschis, cu o nuanță roz.

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la +2 – 10 ° C.

Valabilitate1 an de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<