Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Vaccin Dipentavac

Vaccin Dipentavac

0voturi

125Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001370
Câini

Descriere

Descriere produs

Vaccinul Dipentavac se utilizează pentru imunizarea câinilor sănătoși din punct de vedere clinic împotriva rabiei, a ciumei carnivore, a enteritei cu parvovirus, a hepatitei, a adenovirusului și a leptospirozei.

Specie : Câini.

Compoziţie

– component uscat – un preparat împotriva rabiei și a ciumei carnivore (Divak); – în prezența sa este o masă amorfă, omogenă, de culoare galben-roz;
– componentă lichidă – un medicament împotriva enteritei parvovirusului, infecțios
Hepatita, adenovirusul și leptospiroza (Pentavac), care este o suspensie omogenă, după sedimentare, este separată într-un supernatant roz transparent și un precipitat slab deschis, care se rupe ușor când este agitat într-o suspensie omogenă.

Componente uscate – „Divaс” este fabricat din tulpina „Rokborn” și inactivată cu raze UV de virus rabie, tulpina „Vnukovo-32” liofilizată cu adaos de amestecuri de stabilizator de gelatină și sucroză 4% din total.
Componenta lichidă „Pentavaс” produsă din tulpina parvovirus Canine „D-1”, adenovirus canin de tulpină secundară LT și serogrupuri Leptospira Icterohaemorrhagiae (tulpina „VGNKI-2”) și Canicola (tulpina „VGNKI-W” , Formalin inactivat (la o concentrație de 0,3%) suplimentat cu adjuvant ca gel de hidroxid de aluminiu 3% (la 10%). Efectul inhibitor al formaldehidei reziduale asupra virusului ciumei vii este absent.

Indicaţii

Pentru imunizarea activă a puilor de găina din prima zi de viaţă împotriva Bronşitei Infecţioase.

Doze şi mod de administrare

Acele și seringile sunt sterilizate prin fierbere sau sunt folosite seringi sterile de unică folosință. Locul injectării nu este tratat. Se utilizează un ac steril pentru fiecare animal. Imediat înainte de utilizare, componenta uscată a vaccinului este dizolvată într-un volum de preparat lichid corespunzător numărului de doze. Amestecul este agitat până la dizolvarea completă și formarea unei suspensii omogene. Medicamentul trebuie utilizat nu mai târziu de 30 de minute după deschiderea flaconului sau a fiolei. Vaccinul este injectat subcutanat în zona scapulei sau intramuscular de la suprafața interioară a coapsei la câini cântărind până la 5 kg – 1,2 ml fiecare și cântărind mai mult de 5 kg – 2,2 ml. Câinii de câine sunt recomandați pentru a fi vaccinați de la vârsta de 60 de zile. Vaccinarea primară se efectuează de două ori cu un interval de 3 săptămâni. Revaccinați animalele în aceeași doză după schimbarea dinților, apoi – o dată pe an. Doza de vaccin a vaccinului după amestecarea componentelor este de 2,2 ml pentru câinii care cântăresc mai mult de 5 kg.

Contraindicaţii

Animale bolnave și slăbite.

Precauţii

Nu utilizați un medicament care are impurități străine, fisuri în fiole (flacoane), modificări ale consistenței și culorii, lipsa etichetei (marcare) și, de asemenea, neutilizate imediat după dizolvare timp de 30 de minute.

Prezentare

Ambalate în fiole de 2,2 ml (1 doză) sau în flacoane de 2,2 ml și respectiv 4,4 ml (1 și 2 doze).

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 2 – 8 ° C.

Valabilitate18 luni de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<