Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Seringă cu gel absolut (20 ml)

Seringă cu gel absolut (20 ml)

6voturi

25Lei 25Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET000838
Rozătoare

Descriere

Seringă cu gel absolut (20 ml) - gel profesional pentru distrugerea gândacilor. Insecticidul gel ucide ghimbirul, negrul, americanul și alte gândaci. Medicamentul constă dintr-o masă asemănătoare jeleului cu un miros plăcut de la transparent la maro deschis. Gelul dintr-un tub cu o seringă vă permite să utilizați produsul mai convenabil și eficient.

Cum funcționează Absolute Gel:

Formula superactivă a gelului, care conține 12 componente, atrage chiar și insectele bine hrănite de la o distanță de până la 1 m. După ce medicamentul intră în intestinele unui gândac, se dezvoltă paralizie ireversibilă, ceea ce duce la moartea insectelor. Gândacii afectați au pus în mișcare „principiul epidemiei”: gândacii morți și excrementele lor, care conțin o doză de medicament suficientă pentru moartea altor insecte, sunt consumate de rudele care mor și ele. Acest proces se repetă de mai multe ori, ca urmare, întreaga populație de insecte este distrusă în orice local.

Instructiuni de folosire:

Eficacitatea tratamentului cu gel constă în aplicarea atentă a gelului cu linii punctate sau picături (în funcție de numărul de insecte) în locurile de detectare, posibilă acumulare și mișcare a insectelor de la chiuvetă, sub baie, în spatele dulapurilor, cadrelor ușilor, pe plinte, în jurul aparatelor de uz casnic, lângă un coș de gunoi. Se recomandă prelucrarea simultană a tuturor zonelor infestate cu insecte.
Moartea insectelor începe la 8 ore după aplicarea produsului și devine maximă timp de 2-3 zile. Dispariția completă a gândacilor se observă la sfârșitul a 2-3 săptămâni după tratament.
Nu îndepărtați gelul aplicat; pe măsură ce mâncați, adăugați porții noi până când insectele dispar complet. În incinta tratată, nu utilizați alți agenți și substanțe insecticide cu miros înțepător (aerosoli, lacuri, vopsele) simultan cu gelul.
Cu un număr inițial mare de gândaci, posibilă spălare sau îndepărtare a gelului, migrarea insectelor din alte camere sau aducerea lor din exterior cu lucruri și produse, se recomandă repetarea tratamentului ca măsuri preventive, dar nu mai devreme de 6 săptămâni.
Doze și rate de consum

Dozajul recomandat pe 1 m²:
cu numere mici și medii
gandaci 8-10 picaturi, cu o mare -
linii de 2 cm lungime cu un interval de 4-5 cm
Consum de fonduri:

1 tub (20 ml) este conceput pentru prelucrare
local cu o suprafață de 35-40 m².

Clasa de pericol - IV
Data expirării 24 luni

PRECAUȚII:
Păstrați gelul insecticid la îndemâna copiilor și a animalelor de companie, separat de alimente. În caz de contact cu ochii, clătiți cu multă apă.
 

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<