Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Mastomicin

Mastomicin

0voturi

24Lei 35Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET000737
Bovine

Descriere

Descriere produs

Mastomicina este utilizată pentru a trata diferite forme de mastita subclinice și clinice de etiologie bacteriană la vaci în timpul alăptării.

Specie Bovine.

Compoziţie

Gel pentru injectare intracisternală opalescentă, limpede, de la incolor la galben.

Sulfat de gentamicină 15 mg

Clidamicină clorhidrat 20 mg

Lidocaină clorhidrat 50 mg

Excipienți: poloxamer 407, polioxietilen-35-ricinol, glicerol, alcool benzilic, apă distilată.

Indicaţii

Picaturile Stop-Stress sunt prescrise pentru a reduce excitația și corectarea tulburărilor comportamentale psihogenice la pisici și câini sub stres, fobii, agresiune fără cauze aparente și cu creșterea excitării sexuale (împreună cu medicamente contraceptive). Pentru prevenirea bolilor de mișcare.

Doze şi mod de administrare

Mastomicina se administrează intracisternal într-o doză de 10 ml (1 seringă) în fiecare sfert afectat de 2-6 ori (în funcție de severitatea bolii) la un interval de 12 ore, până când simptomele dispar complet.

Înainte de introducerea preparatului, conținutul sfârcului este îndepărtat, laptele este dezinfectat cu fierbere și eliminat, mamelonul este dezinfectat. Vârful seringii este introdus în canalul de bere prin apăsarea ușoară a pistonului seringii și stoarcerea conținutului, urmată de un masaj delicat al carterului și al mamelonului de jos în sus (nu se face masaj cu purulent și Forme purulente-catarre ale mastitei).

Dacă pierdeți introducerea unei doze regulate de medicament ar trebui să continuați să o utilizați în conformitate cu recomandările. Nu utilizați o doză dublă pentru a compensa pierderea.

Caracteristicile acțiunii pentru prima utilizare a medicamentului și anularea nu sunt dezvăluite.

Contraindicaţii

Creșterea sensibilității individuale a animalului la componentele medicamentului.

Precauţii

În cazul sensibilitații crescute, utilizarea medicamentului este oprită și sunt prescrise antihistaminice.

Pentru femelele gravide utilizarea medicamentul se efectuiază cu prudență sub supravegherea unui medic veterinar, femelele care alăptează – în funcție de indicații.

Medicamentul nu este destinat utilizării la animale tinere.

În timpul tratamentului cu Mastomycin®, nu se recomandă utilizarea cloramfenicolului (levomicină) și a antibioticelor din grupul de macrolide (tilozină, eritromicină, spiramicină) și administrarea simultană intracerebrală a altor medicamente.

În timpul tratamentului și în decurs de 72 de ore de la ultima injectare a medicamentului, laptele este predat într-un vas separat, dezinfectat prin fierbere și eliminat. În scopuri alimentare, laptele poate fi utilizat la 3 zile după întreruperea administrării medicamentului, cu condiția ca semnele clinice ale mastitei să dispară complet, confirmate de testele corespunzătoare.

Prezentare Ambalate în 10 ml în seringi speciale cu o canulă pentru administrare intracisternală, sigilate cu capace de protecție.

Condiţii de depozitare A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C

Valabilitate 3 ani de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<