Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Fluvalisan N4

Fluvalisan N4

0voturi

72Lei 72Lei

IN STOCK

Cantitatea

Articol: VET000829
Albine

Descriere

Descriere produs

Pentru tratamentul albinelor (familii de albine), infectați cu varroa.

Fâșiile de preparare Fluvalisan sunt plasate în spațiul inter-cadru din stup în zona centrală a cuibului albinelor, astfel încât albinele se pot deplasa de-a lungul acestuia de pe ambele părți ale cadrelor și se lasă timp de 7 până la 10 zile, după care sunt îndepărtate și eliminate.

Compoziţie

O bandă conține substanța activă: fluvalinat – 40 mg.

Proprietăți farmacologice

Fluvalinatul este un insectoacaricid cu efect acaricidal de contact împotriva varroa varroa (Varroa jacobsoni), care este puțin toxic pentru albine, regine și pui de albine. Fluvalinatul este o substanță selectivă foarte eficientă care acționează ca o otrăvire a sistemului nervos al căpușei, ducând la o moarte rapidă.

Indicaţii

Pentru tratamentul albinelor (familii de albine), infectați cu varroa.

Fâșiile de preparare Fluvalisan sunt plasate în spațiul inter-cadru din stup în zona centrală a cuibului albinelor, astfel încât albinele se pot deplasa de-a lungul acestuia de pe ambele părți ale cadrelor și se lasă timp de 7 până la 10 zile, după care sunt îndepărtate Și eliminate. Pentru a obține cel mai bun efect terapeutic, familiile de albine sunt tratate într-o perioadă nefertilizantă (în toamnă sau primăvară) sau după îndepărtarea puietului de la acestea în familii de incubatoare. Pentru a evita contaminarea mierei comercializabile, procesarea este finalizată cu 30-45 de zile înainte de începerea colecției principale de miere.

Doze şi mod de administrare

Pentru tratamentul coloniilor puternice de albine, preparatul se aplică în proporție de 1 (o) bandă la 10 cadre. Pentru familiile slabe se utilizează numai 1/2 benzi.

Contraindicaţii Hipersensibilitate la fluvalinat.

Precauţii

Nu utilizați concomitent cu alte produse acaricide de protecție albinelor.

Înainte de aplicarea pe scară largă a medicamentului, este necesar să se testeze efectul asupra a 1-2 familii de albine.

Atunci când se lucrează cu medicamentul, este necesar să se respecte regulile de igienă personală și tehnicile de siguranță prevăzute pentru lucrul cu medicamentele de uz veterinar. Medicamentul poate provoca iritarea pielii și este toxic pentru viermii de mătase și pești. Este necesar să purtați mănuși de protecție atunci când lucrați cu benzi. Evitați contactul cu pielea și cu membranele mucoase. Nu fumați, nu beți și nu consumați în timpul utilizării. Spălați-vă bine mâinile cu apă și săpun după contactul cu benzi.

Benzi sunt potrivite numai pentru o singură utilizare. Benzi utilizate ar trebui colectate și distruse.

Prezentare

Patru benzi pe pachet de film polimer laminat.

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor de la 5°C până la 25°C

Valabilitate 4 ani de la data producerii.

Număr unic de înregistrare: 

190097

Data înregistrării: 

27/12/2019

Status înregistrare: 

Validă

Înregistrare valida pina la: 

27/12/2024

Deținător al certificatului de înregistrare: 

PrAT VNP Ucrzoovetprompostaci, Ucraina

Mod eliberare: 

Cu prescripţie veterinara

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<