Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Drontal Plus Bayer pentru caini 1 tabletă

6voturi

85Lei

IN STOCK

Cantitatea

Articol: VET0000017
Câini
Bayer
Drontal Plus Bayer pentru pisici
80 Lei

Descriere

Informatii generale

Drontal pentru câini este o tabletă galben pal cu gust de carne.

Prevenirea și terapia helmintiazei mixte la câini cauzată de nematode (toxocariază, anchilostomiază) și cestode (tenioză, dipilidioză, echinocococoză). Componentele active ale praziquantelului drontal și ale pirantelului prezintă o acțiune sinergică și au un efect dăunător împotriva helmintelor rotunde și cu bandă.

Praziquantel este foarte rapid absorbit de paraziți prin suprafața lor și este distribuit uniform în ele, astfel, leziunile severe ale membranei parazite apar foarte repede, iar apoi reducerea ulterioară a membranei și paralizia paraziților.

Baza acțiunii rapide este în principal schimbarea permeabilității membranelor paraziților pentru Ca ++, care provoacă praziquantel, ceea ce duce la tulburări metabolice ale paraziților.

Pirantelul, ca antagonist colinergic, acționează ca nicotina și duce la paralizia spastică a nematodelor prin depolarizarea blocajului neuromuscular.

 

Compoziția : febantel 150 mg, pirantel embonat 144 mg, praziquantel 50 mg.


Mod de aplicare:

Drontal se administrează câinilor din interior o singură dată. Acestea sunt solicitate direct sau ascund comprimatele într-o bucată de carne sau cârnați, cu carne tocată și, de asemenea, sub formă zdrobită împreună cu furajul. Un comprimat este conceput pentru 10 kg greutate animală (15 mg febantel, 14,4 mg pirantel embonat, 5 mg praziquantel per 1 kg greutate animal). În scopuri terapeutice, deparazitarea se efectuează conform indicațiilor, deparazitarea preventivă se efectuează de 4 ori pe an, precum și înainte de vaccinare și împerechere. Nu este necesară o dietă prealabilă de post și utilizarea de laxative.

Contraindicații:
Animale slăbite, animale bolnave. Se recomandă consultarea prealabilă cu un medic veterinar.

Efect secundar:
Cu utilizarea corectă a medicamentului, efectele secundare și complicațiile nu sunt observate

Pachetul conține 6 comprimate.

Un comprimat la 10 kg greutate animală.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<