Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Dironet Spot-on pentru cățeluși N4

Dironet Spot-on pentru cățeluși N4

0voturi

130Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001166
Câini

Descriere

Descriere produs

Utilizați Dironet spot-on pentru câini și pisici adulți, pui și pisoi de peste 2 luni pentru a trata și preveni nematodoza intestinală, cestodiasis, entomoză, otoacariasis, mango sarcoptic, notoedroză și demodicoză.

Specie : Cățeluși.

Compoziţie

În funcție de modificare, 1 ml de medicament conține ca ingrediente active: Dironet spot-on pentru câini – 85 mg praziquantel și 20 mg ivermectin, Dironet spot-on pentru pisici – 85 mg praziquantel și 5 mg ivermectin, Precum și excipienți.

Indicaţii

Utilizați Dironet spot-on pentru câini și pisici adulți, pui și pisoi de peste 2 luni pentru a trata și preveni nematodoza intestinală, cestodiasis, entomoză, otoacariasis, mango sarcoptic, notoedroză și demodicoză.

Doze şi mod de administrare

Aplicare spot-on pe piele intactă uscată.
Înainte de a administra lichidul de închidere a picăturii, împrăștiați părul animalului și aplicați medicamentul pe piele de-a lungul coloanei vertebrale, în afara lingurii (în zona gâtului de lângă craniu sau între scapule).
Animale mari: aplicați conținutul de picături în 3-4 puncte pe piele.
Doză terapeutică minimă pentru animalele adulte: 0,2 ml / kg greutate corporală. Doză terapeutică minimă pentru pui și pisici: 0,1 ml / kg greutate corporală. Selectați volumul adecvat de picături sau combinația lor și administrați medicamentul în dozele listate în funcție de tipul, vârsta și greutatea corporală a animalului.

Contraindicaţii

Creșterea sensibilității individuale la componentele medicamentului.
Nu utilizați Dironet spot-on la pui și pisoii cu vârsta sub 2 luni, animale gestante, care alăptează, contagioase și recuperate.
Datorită sensibilității crescute a ciobanilor Collie, Bobtail și Shetland la ivermectin, procesează aceste pui sub controlul medicului veterinar.

Precauţii

Nu se aplică pe piele umedă (deteriorată) sau se spală un animal în termen de 4 zile de la prelucrarea medicamentului. Nu utilizați concomitent cu alte medicamente antiparazitare.

Reacții adverse și complicațiile nu sunt observate în cazul administrării conform prospectului. Datorită sensibilității individuale crescute, sunt rareori posibile lacrimare, salivare în exces, tremurături musculară, vărsături sau semne de iritare a pielii la locul de aplicare. În aceste cazuri, opriți administrarea medicamentului și spălați-l cu apă și săpun sau șampon.

Prezentare

Dironet spot-on pentru câini, pisici, pui și pisoi este distribuit în 0,5 ml și 1 ml picurători polimerici ambalați în cutii de carton (3-4 bucăți).

Condiţii de depozitare

A se păstra în ambalajul original. Protejat de lumină și de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor. Depozitați separat de alimente și hrana animalelor la 0-30 ° C.

Valabilitate : 2 ani de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<