Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Ciprovet picături oftalmice, 10 ml

Ciprovet picături oftalmice, 10 ml

6voturi

65Lei 85Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET000731
Pisici Câini
AVZ

Descriere

Descriere produs

Ciprovet picături oftalmice se indică cîinlor şi pisicilor cu scop curativ în tratamentul afecţiunilor grave şi cronice a ochilor în conjunctivite acute şi cronice, cheratoconjunctivite, cheratite, ulcere a corneei, iridociclite septice, blefarite; în scopuri preventive a bolilor infecţioase a ochilor în urma traumlor şi pătrunderea corpurilor străine , ca şi în chirurgia oftalmică pre- şi postoperatorie.

Specie Câini, pisici.

Compoziţie

Medicamentul conține 0,45% ciprofloxacină clorhidrat ca ingredient activ.

Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii, promovează efectul antimicrobian cu spectru larg. Este extrem de eficient împotriva majorității bacteriilor gram-pozitive și gram-negative, incluzând clamidii, micoplasme, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa și tulpinile rezistente la meticilină și gentamicină.

Când este administrat local, ciprofloxacina pătrunde bine în corneea și camera anterioară a ochilor, în special în afectarea stratului epitelial cornean.

Indicaţii

Tratamentul conjunctivitei acute și cronice, keratoconjunctivitei, keratitei, ulcerelor corneene, iridociclitei septice, blefaritei.

Prevenirea bolilor infecțioase după traumatisme și contactul cu probleme străine. De asemenea, medicamentul este utilizat în chirurgia oftalmologică în perioadele presurgice și posturgice.

Doze şi mod de administrare

Ciprovet picături oftalmice se picură în cavitatea conjunctivală a ochiului afectat (cu 1 picătură la pisici și 1-2 picături la câini) timp de 4 ori pe zi, în 7-14 zile până la recuperarea clinică a animalelor. În caz de exces de bandă purulentă sau purulentă mucoasă, insirați 3-4 picături, apoi îndepărtați cu exactitate toată banda și crustele cu un tampon de tifon. După aceea, insuflați 1-2 picături de medicament și efectuați un tratament.

Contraindicaţii

Sensibilitate individuală crescută la fluroquinolone. Nu folosiți la pisoi și cățeluși sub 7 zile. Folosiți cu atenție picături de ochi Ciprovet la animale cu ateroscleroză cerebrală și tulburări de circulație cerebrală.

Precauţii Nu.

Prezentare Flacon cu picătură polimerică de 10 ml. Pachet exterior – cutie.

Condiţii de depozitare

A se păstra Coprovet picături oftalmiceîn ambalaj închis a producătorului, la loc ferit de raze solare directe, aparte de produse alimentare şi furaje, la T05 – 250C.

Valabilitate 3 ani de la data fabricației și 30 de zile de la deschiderea flaconului.

Număr unic de înregistrare: 3068

Data înregistrării: 02/11/2017

Status înregistrare: Expirată

Înregistrare valida pina la: 02/11/2022

Deținător al certificatului de înregistrare: AVZ S-P, Rusia

Mod eliberare: Cu prescripţie veterinara

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<