Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Ciprovet pastile pentru cîini , 10 tablete

Ciprovet pastile pentru cîini , 10 tablete

0voturi

80Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001163
Câini
AVZ
Ciprovet pentru pisici și cîini de talie mică, 10 pastile
70 Lei

Descriere

Descriere produs 

Ciprovet pastile (Tabulettae Ciprovetum) – preparat cu administrare orală destinat pentru tratamentul cîinilor şi pisicilor în cazul bolilor bacteriene.Ciprofloxacina din compoziţia preparatului face parte din grupul fluochinolonilor şi posedă un larg spectru de acţiune antibacteriană; este activ contra bacteriilor gram+ şi gram- .Preparatul Ciprovet pastile se indică cîinilor şi pisicilor în cazul bolilor cronice şi acute de origine bacteriană a tractului gastrointestinal, tractului biliar, a organelor respiratorii, sistemului urinar, a pielii şi ţesuturilor moi, agenţii cărora sunt sensibili la ciprofloxacină

Specie : Cîini, pisici.

Compoziţie

Preparatul Ciprovet pastile în calitate de substanţă activă conţine ciprofloxacina hidroclorid : pastile pentru pisici – 15 mg/past. , pastile pentru cîini – 50 mg/past. şi adjuvanţi                ( lactuloză, stearat de calciu şi polivinilpirolidon).

Indicaţii

Preparatul Ciprovet pastile se indică cîinilor şi pisicilor în cazul bolilor cronice şi acute de origine bacteriană a tractului gastrointestinal, tractului biliar, a organelor respiratorii, sistemului urinar, a pielii şi ţesuturilor moi, agenţii cărora sunt sensibili la ciprofloxacină.

Doze şi mod de administrare

Ciprovet pastile se indică animalelor individual o dată în zi, pe parcursul a 3-5 zile în doză de :

Pisicilor – 1 pastilă „ pentru pisici” la fiecare 3 kg de masă corp.;

Cîinilor – 1 pastilă „ pentru cîini” la fiecare 10 kg masă corp.

Contraindicaţii

Nu se recomandă administrarea preparatului Ciprovet animalelor gestante şi în lactaţie, animalelor cu dereglări a ţesutului cartilaginos, cu dereglări a sistemului nervos însoţite de convulsii, căţeilor şi motăneilor pînă la sfîrşitul perioadei de creştere.
Nu se administrează Ciprovet-ul concomitent cu antibioticele bacteriostatice ( levomicetină, macrolide şi tetraciclinele), teofilina, antiinflamatoarele nesteroide, deasemeni cu preparatele ce conţin cationi de magneziu, aluminiu şi calciu care la asocierea cu ciprofloxacina stopează absorbţia ei.

PrecauţiiLa administrarea conform unstrucţiunii reacţii adverse şi complicaţii nu apar.  În cazul sensibilităţii individuale a animalului la fluorchinoloni şi apariţiei totuşi a reacţiilor adverse ( vomă, edeme, dystaxii, ş. a. ) administrarea preparatului se stopează şi se administrează tratament desensibilizant.

Prezentare

Preparatul Ciprovet se prezintă ca pastile biconvexe cu masa de 0,2 gr filmate, de culoare galbenă ( pastile pentru pisici) şi de culoare alb – gri   ( pastile pentru cîini). Se produc împachetate cîte 10 bucăţi în blistere şi ambalate în cutii cu tot cu instrucţiune.
Fiecare blister se marchează indicînd unitatea producătoare, denumirea preparatului, denumirea şi concentraţia substanţei active, seria,valabilitate, condiţii de păstrare, indicii STO;
Fiecare cutie – cu indicarea unităţii producătoare şi adresa ei, denumirea, modul de administrare a preparatului, numărul pastilelor în cutie, denumirea şi concentraţia substanţei active, data producerii,valabilitate, condiţii de păstrare, indicii STO, seria, numărul de înregistrare, informaţia despre conformitate şi inscripţia „ UZ veterinar”

Condiţii de depozitare

A se păstra  în ambalaj original închis, aparte de produse alimentare şi furaje, la loc uscat, ferit de raze solare directe, inaccesibil copiilor, la T0 0+250 C.

Valabilitate : 4 ani

Număr unic de înregistrare : 210133

Data înregistrării : 10-12-2021

Deținător al certificatului de înregistrare : OOO AVZ S-P, Federația rusă

Status înregistrare : Validă

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<