Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Bromadiolon ,1l

Bromadiolon ,1l

1voturi

420Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001068
Rozătoare
Bromadiolon ,100 ml
55 Lei

Descriere

Substanța activă

100 ml de medicament conține ingredientul activ (g): - bromadiolonă 0,25;

Excipienți: benzoat de denatoniu (bitreks); colorant alimentar; trietilen glicol.

Proprietăți farmacologice

Bromadiolonă - acțiunea anticoagulantă otrăvitoare care intră în organism conferă rozătoarelor formarea de vitamina K1, care este produsă cu participarea proteinelor complexului de protrombină. Momeală otrăvită pe burtă, rozătoarele primind o doză letală de medicament timp de 1-2 zile. La o zi după consumarea unei doze letale de nivel de coagulare a bromadiolonului la rozătoare încetinind dramatic, iar permeabilitatea vasculară crescută determină moartea corpului din cauza sângerărilor. Moartea rozătoarelor are loc după 3-7 zile.

Indicații

Instrumentul este conceput pentru pregătirea și aplicarea de momeli otrăvite de contingent profesionist pentru a ucide șobolani și șoareci în practică deratizarea pe obiecte din diferite categorii.

Momeala otrăvită se prepară prin amestecarea agentului cu 0,25% alimente benigne de bromadiolonă (cereale rafinate, cereale, furaje granulate etc.) în raport de 20 ml de concentrat la 1 kg de momeală finită ( 1litru pentru 50 kg hrană).Pentru a îmbunătăți atractivitatea rozătoarelor, s-au recomandat aditivi alimentari suplimentari - ulei vegetal nerafinat (3%) sau zahăr (3-10% compus din momeală). Momeala este plasată în habitate de rozătoare identificate anterior: de-a lungul pereților, pereților despărțitori, lângă vizuini, așezându-se în locuri uscate sub adăposturi folosind recipiente adaptate (atracții pentru cutii, tuburi de drenaj, tăvi, cutii) sau containere speciale. Momeala a pus 50-100 g pentru șobolani sau șoareci de 10-25 de grame. Distanța dintre planurile punctelor momeală este de 2-15 m, în funcție de numărul de rozătoare. Porțiuni de momeli pentru șoareci așezate mai des decât șobolanii. Verificați momeala așezată în decurs de 1-2 zile după așezare și apoi la intervale de 1 săptămână.

Contraindicație

Nu utilizați medicamentul în depozitarea hranei pentru animale și a alimentelor.

Produs

Capacitatea rezervoarelor sigilate de 1 și 100 ml

Depozitare

A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie departe de alimente, furaje și medicamente în recipiente cu etichetă la temperaturi de la -20 ° C până la +40 ° C.

Perioada de valabilitate - 2 ani de la data fabricației.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<