Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Bioritm pentru pisici mici

0voturi

58Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: vsa002
Pisici
Bioritm pentru pisici cu gust de iepure
46 Lei

Descriere

Descrierea produsului

BIORITM este un supliment suplimentar de vitamine și minerale funcționale sub formă de comprimate, care conține drojdie de bere, lapte praf degresat, lactoză, precum și anumite complexe de componente minerale și vitamine, în funcție de ora zilei recomandate pentru aport, precum și alte aditive suplimentare, auxiliare și aromatizante. Compoziția include vitamine și minerale, împărțite în 2 doze la diferite ore ale zilei, ținând cont de nevoile biologice și caracteristicile metabolismului lor în organismul animalelor.

Bioritmul este un complex de vitamine și minerale dezvoltat în conformitate cu recomandările medicilor veterinari și crescători profesioniști. Conține numai forme complet digerabile de vitamine și minerale; acestea sunt împărțite în 2 doze în diferite momente ale zilei, ținând cont de nevoile biologice ale organismului și influența reciprocă a componentelor; compoziția corespunde cerinței reale zilnice a unei pisici adulte, ținând cont de consumul de alimente comerciale. Conține taurină.

Tableta de dimineață conține ingrediente pentru îmbunătățirea creșterii, dezvoltării, digestiei, circulației sângelui, scade nivelul de colesterol, stimulează metabolismul și menține sistemul nervos și imunitar și crește puterea oaselor și a dinților.
Tableta de seară conține componente pentru îmbogățirea celulelor cu oxigen, curățarea rinichilor, ficatului, sângelui, creșterea părului, absorbția corespunzătoare a nutrienților, reparația țesuturilor și a organelor. Promovează formarea anticorpilor, normalizarea metabolismului acidului linoleic, sinteza normală a ADN-ului și îmbunătățirea vederii.

Mod de aplicare:
un comprimat de 2 ori pe zi. Prima jumătate a zilei este o tabletă dintr-o bandă cu o etichetă albastră, o după-amiază este o tabletă dintr-o bandă cu o etichetă roșie. Complexul este recomandat pisicilor de la 8 luni sau pisicilor de la 2 luni. Ambalajul este proiectat pentru un curs lunar: 24 de zile - recepție, 6-7 zile - pauză. Apoi puteți continua să luați complexul Bioritm.

Compoziţie
energie și valoare nutritivă: complex mineral; complex de vitamine, drojdie de bere, lapte praf degresat, taurină, componente auxiliare.

100 g de furaj conține:

Pentru primirea de dimineață.
Complexul de vitamine:
Vitamina D3 500 UI
Vitamina H (biotină) 2,0 mg
Vitamina B4 1,5 mg
Vitamina B2 3 mg
Vitamina B5 5,0 mg
Vitamina B9 1 μg
Vitamina B12 4 μg
Complex mineral:
Calciu 8 g
Fosfor 6 g
Potasiu 1,0 g

Pentru o recepție de seară.
Complexul de vitamine:
Vitamina A 16 mii UI
Vitamina E (biotină) 80 mg
Vitamina B1 4 mg
Vitamina B3 5 mg
Vitamina B6 4 mg
Complex mineral:
Magneziu 8 mg
Fier 2,5 mg
Zinc 2,5 mg
Cupru 0,1 mg
Mangan 0,1 mg
Seleniu 3 mcg
Molibden 2 μg
Iod 0,1 μg

Valoarea energetică la 100 g: 240 kcal

Caracteristici ale aplicației: hipersensibilitate individuală sau intoleranță la componentele individuale.

Ambalare: mâncarea este produsă ambalată în 6 comprimate în ambalaje (benzi) necontrolate. 8 benzi, împreună cu un pliant, sunt introduse într-o cutie din cutie de carton.
Pachetul de consum din fiecare tip de mâncare conține tablete din două soiuri - patru benzi cu o etichetă albastră și patru benzi cu o etichetă roșie.
Pastilele de dimineață sunt ambalate în benzi cu marcaje albastre. Tabletele de seară sunt ambalate în benzi cu marcaje roșii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<