Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Bioritm pentru catei

0voturi

75Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: vsa006
Câini
Bioritm pentru câini de dimensiuni mari (peste 30 kg)
46 Lei
Bioritm pentru câini mijlocii (10-30 kg)
60 Lei

Descriere

COMPOZIȚIA ȘI FORMA DE ELIBERARE
Complexul vitamin-mineral „Biorhythm” include tablete de două tipuri pentru aportul de dimineață și seara, cu cantități diferite de macro și microelemente active. La 100 g de complex destinat consumului de dimineață, conține vitamina A - 20.000 UI, vitamina E - 200 mg, vitamina B1 - 3 mg, vitamina B3 - 2 mg, vitamina B6 - 3 mg, magneziu - 20 mg, fier - 1 , 5 mg, zinc - 2 mg, cupru - 2,5 mg, mangan - 10 mg, molibden - 2 μg, seleniu - 2 μg, iod - 5 μg, drojdie de bere - 25 g, lapte praf degresat - 10 g, BioMosa - 0,5 g, albumină - 0,5 g, hidrolizat de colagen - 0,5 g și lactoză. Complexul de seară conține vitamina D3 - 200 UI, vitamina H (biotină) - 0,6 mg, vitamina K - 0,06 mg, vitamina B2 - 0,9 mg, vitamina B4 - 5,5 g, vitamina B5 - 4 mg, vitamina B9 - 1,5 mg, vitamina B12 - 0,7 μg, calciu - 5 g, potasiu - 1 g, fosfor - 4 g, drojdie de bere - 25 g, lapte praf degresat - 10 g și lactoză. În aparență, complexul de vitamine-minerale este comprimate cu o greutate de 0,5 g. 6 comprimate sunt ambalate într-un blister de aer și material rezistent la umiditate, care sunt 8 bucăți (4 blistere cu marcaje albastre pentru aportul de dimineață și 4 cu cele roz pentru administrarea de seară ) pune într-o cutie de carton.
 
PROPRIETĂȚI FARMACOLOGICE
Complexul vitamin-mineral „Biorhythm” dimineața și seara datorită prezenței unei cantități echilibrate de vitamine, minerale și alți compuși activi, selectați special în funcție de nevoile corpului în creștere, compensează deficiența acestor substanțe biologic active în corpul cățelușului, menține activitatea animalului pentru întreaga zi, ajută la normalizarea metabolismului și a energiei. În procesul de preparare a formei finite, s-au folosit substanțe microencapsulate, care au făcut posibilă protejarea compușilor biologic activi de posibila distrugere chimică și pierderea activității, în plus, compoziția complexului a fost selectată în strictă conformitate cu natura interacțiunii chimice a elementelor sale constitutive și ordinea resorbției lor după administrarea orală. Utilizarea complexului vitamin-mineral stimulează procesele de hematopoieză, reacții redox, crește rezistența nespecifică a organismului, are un efect pozitiv asupra stării pielii și părului și a sistemului musculo-scheletic, promovează creșterea activă și dezvoltarea armonioasă a animalelor tinere. În funcție de gradul de impact asupra organismului animalelor cu sânge cald, complexul vitamin-mineral "Bioritm" se referă la substanțe cu pericol scăzut, în dozele recomandate nu are efecte embriotoxice, teratogene și sensibilizante.
 
INDICATII
Alocați puiilor de la vârsta de 2 luni pentru prevenirea tulburărilor metabolice și a deficiențelor de vitamine și minerale. Pentru a stimula creșterea și dezvoltarea generală, în special pentru a crește rezistența dinților și a întări oasele animalelor tinere.
 
DOZE ȘI MOD DE APLICARE
Complexul vitamin-mineral este administrat animalului de 2 ori pe zi, în conformitate cu marcajul de culoare indicat pe blister. Cursul de primire a complexului este proiectat pentru 24 de zile. Dacă este necesar, recepția poate fi reluată după 7-10 zile.
 
EFECTE SECUNDARE
Odată cu utilizarea și dozajul adecvat, efectele secundare nu sunt de obicei observate.
 
CONTRAINDICAȚII
Sensibilitate individuală crescută la componentele complexului vitaminic și mineral.
 
INSTRUCȚIUNI SPECIALE
Nu sunt luate măsuri speciale de precauție.
 
CONDITII DE DEPOZITARE
Depozitați într-un loc uscat și întunecat, la îndemâna copiilor și animalelor, la o temperatură de la 0 la 25 ° C. Perioada de valabilitate este de 18 luni.
Eliberați

comprimate sub formă de tablete, în greutate de 0,5 g
Indicații de utilizare Prescris la pui de la 2 luni pentru prevenirea tulburărilor metabolice și a deficitului de vitamine și minerale. Pentru a stimula creșterea și dezvoltarea generală, în special pentru a crește rezistența dinților și a întări oasele animalelor tinere
Unitate de măsură Ambalare 48 comprimate

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<