Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0

Bioritm pentru câini mijlocii (10-30 kg)

1voturi

60Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: vsa004
Câini
Bioritm pentru câini de dimensiuni mari (peste 30 kg)
46 Lei
Bioritm pentru catei
75 Lei

Descriere

Descrierea produsului

BIORITM este un supliment suplimentar de vitamine și minerale funcționale sub formă de comprimate, care conține drojdie de bere, lapte praf degresat, lactoză, precum și anumite complexe de componente minerale și vitamine, în funcție de ora zilei recomandate pentru aport și alte aditivi auxiliari și aromatizanți. Compoziția include vitamine și minerale, împărțite în 2 doze la diferite momente ale zilei, ținând cont de nevoile biologice și de caracteristicile metabolismului lor în corpul animalelor.
Complex vitaminic-mineral dezvoltat în conformitate cu recomandările medicilor veterinari și ale crescătorilor profesioniști. Conține numai forme complet digerabile de vitamine și minerale; acestea sunt împărțite în 2 doze la diferite momente ale zilei, luând în considerare nevoile biologice ale corpului și influența reciprocă a componentelor; compoziția corespunde necesității zilnice reale a câinilor cu greutatea de la 10 la 30 kg, ținând seama de consumul de furaje comerciale.
Tableta de dimineață conține componentele necesare absorbției energiei, îmbunătățirea digestiei, întărirea sistemului nervos și imunitar, a inimii și vaselor de sânge, a oaselor și a dinților.
Comprimatul de seară conține componente pentru îmbogățirea celulelor cu oxigen, curățarea rinichilor, ficatului, sângelui, creșterii părului, absorbția adecvată a nutrienților, repararea țesuturilor și a organelor.
Câinii de talie medie au o nevoie crescută de energie datorită activității lor ridicate. Complexul include BioMOS, care ajută organismul să absoarbă și să utilizeze alimente cât mai mult posibil și să reziste infecțiilor.

Indicații de utilizare:
Alimentele sunt produse ambalate în 6 comprimate în ambalaje (benzi) fără celule conturate. 8 benzi, împreună cu un pliant, sunt introduse într-o cutie din cutie de carton. Pachetul de consum din fiecare tip de alimente conține tablete din două soiuri - patru benzi cu o etichetă albastră și patru benzi cu o etichetă roșie. Pastilele de dimineață sunt ambalate în benzi etichetate albastru. Tabletele de seară sunt ambalate în benzi cu marcaje roșii.

Compoziţie:
Compoziție, energie și valoare nutritivă: complex mineral; complex vitaminic, drojdie de bere, lapte praf degresat, BioMOS, componente auxiliare.
100 g de furaj conține:

Pentru recepția de dimineață.
Complex vitaminic:
Vitamina A 25 mii UI
Vitamina E 50 mg
Vitamina B1 8 mg
Vitamina B3 1,8 mg
Vitamina B6 8 mg
Complex mineral:
Magneziu 10 mg
Mangan 10 mg
Cupru 5 mg
Zinc 4 mg
Fier 3 mg
Iod 10 mcg
Seleniu 2,5 mcg
Molibden 2 μg

Pentru o recepție de seară.
Complex vitaminic:
Vitamina D3 175 UI
Vitamina H (biotină) 1,3 mg
Vitamina K 0,06 mg
Vitamina B2 1,0 mg
Vitamina B5 6,0 mg
Vitamina B9 2,0 mg
Vitamina B12 1,6 μg
Vitamina B4 0,8 g
Complex mineral:
Calciu 5 g
Fosfor 2,5 g
Potasiu 0,5 g

Valoarea energetică la 100 g: 240 kcal.


Mod de utilizare:
Un comprimat de 2 ori pe zi. Prima jumătate a zilei este o tabletă din banda cu marcaje albastre, a doua jumătate a zilei este o tabletă din banda cu marcaje roșii.
Complexul este recomandat puii de la 2 luni, cainilor mici de la 6-8 luni, cainilor mijlocii de la 8-10 luni, cainilor mari de la 10-12 luni. Ambalajul este conceput pentru un curs lunar: 24 de zile - recepție, 6-7 zile - pauză, apoi, puteți continua să luați complexul Bioritm

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<