Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Azinox Plus 6 comp.

Azinox Plus 6 comp.

1voturi

85Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET000820
Câini

Descriere

Descriere produs

Specie : Câini

Compoziţie

1 comprimat de medicament conține praziquantel – 50 mg și piramide pamoate – 150 mg (sub formă de ingrediente active), precum și excipienți.
Mecanismul acțiunii praziquantelului (o componentă a medicamentului) include un efect antihelmintic cu spectru larg asupra tuturor fazelor de dezvoltare ale câinilor care parazitează câinii și pisicile, induce paralizia și moartea unui vierme.
Praziquantel se absoarbe în tractul gastro-intestinal. Concentrația plasmatică maximă este atinsă în 30-60 de minute.
Mecanismul acțiunii piramidei pamoate include un efect antihelmintic cu spectru larg împotriva viermilor rotunzi. Absorbția mai redusă asigură efectul pe termen lung al pamoatului pyrantel asupra viermilor intestinali.

Indicaţii

Pentru tratamentul și prevenirea nematodozei canine (toxocaroză, toxascaridoză, uncinarioză, anchilostomoză) și cestodiasis (teniasis, dipilidiasis, dipinobotriază echinococică, mezocestoidoză).

Doze şi mod de administrare

“Azinox plus” se administrează clinilor într-o singură repriză , dimineaţa în amestec cu o cantitate mică de hrană ( ceva gustos) în doză de 1 tabletă la 10 kg greutate. Ca profilaxie se administrează la fiecare 2 luni. Cîinii de pază de la ferme, stîna, se supun dehelmintizării contra teniidozelor (inclusiv echinococozei) din luna decembrie pînă în aprilie la fiecare 45 zile , iar din luna mai pînă în noiembrie la fiecare 30 zile.

Câini de talie mică 

Masa corporală 

1,5-2,5 kg.  Dozaj 1/4 tabletă

2,5-5 kg. Dozaj 1/2 tabletă

5-10 kg. Dozaj 1 tabletă

Cîini de talie medie

10-20 kg. Dozaj 2 tablete

20-30 kg. Dozaj 3 tablete

Câini de talie mare

30-40 kg şi mai mult. Dozaj 4 tablete

Contraindicaţii

Contraindicat căţeilor mai mici de 3 săptămini, femelelor gestante şi femelelor care alăptează în primele 10 zile după fătare. Se interzice administrarea paralel cu preparatele ce conţin piperazină.

 Precauţii

Opriți administrarea medicamentului în cazul sensibilității crescute la ingredientele active ale medicamentului și la reacțiile alergice.

PrezentarePlase comprimate galbene, cu o linie de scor pe o față și logo-ul (o cruce în centrul scutului) pe alta. 3 sau 6 comprimate în ambalaj cu blistere. Pachetul exterior – cutie.

Condiţii de depozitareStocați Azinox plus pentru câini în ambalaj original închis. Protejat de lumină și de umiditate. Depozitați separat de alimente și hrană pentru animale la 0-25 ° С. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor.

 Valabilitate2 ani de la data producerii.

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<