Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Amoxigard 100 ml

Amoxigard 100 ml

0voturi

365Lei

Stoc Epuizat. Pagina Informativa.

Cantitatea

Articol: VET001112
Porcine Pisici Câini Bovine
NITA-FARM

Descriere

Descriere produs

Un medicament de încredere pentru tratamentul animalelor pe bază de amoxicilină și acid clavulanic, care depășește rezistența la antibiotice beta-lactam.

Specie : Bovine, porcine, cîini, pisici

Compoziţie

În 1 ml de preparat, în calitate de substanță activă se  conține  140 mg de amoxicilină ( sub formă de amoxicilină trihidrat) , 35 mg de acid clavulanic ( sub formă de potasiu clavulanat) și adjuvanți: butilhidroxitoluol și propilenglicol dicaprilat/dicaprat pînă la 1 ml.

Indicaţii

Amoxigardul este prescris bovinelor pentru tratamentul bolilor respiratorii bacteriene, boli obstetrice și ginecologice (mastite și metrite), boli chirurgicale, inclusiv infecții ale țesuturilor moi (precum abcese, celulită, furunculoză, inflamație erizipelată etc.); la porci pentru tratamentul infecțiilor bacteriene ale sistemului respirator, colibaciloză, infecții postpartum la scroafele (metrită, mastită, agalactie).

Doze şi mod de administrare

Amoxigardul se administrează la animale în doză de 1 ml la 20 kg greutate corporală a animalelor. Medicamentele se administrează o dată pe zi; sesiunea de tratament este de obicei timp de 3 până la 5 zile. Înainte de fiecare aplicare, agitați bine o fiolă de Amoxigard până la formarea amestecului omogen suspendat. Medicamentele se administrează numai la bovine și porci doar intramuscular. Locul de injecție, la administrarea medicamentului, trebuie masat.

Se administrează numai seringi și ace uscate pentru administrarea medicamentului

Contraindicaţii

Contraindicaţii către administrarea preparatului Amoxigard poate servi sensibilitatea individual sporită faţă de antibioticele b –lactamice

Precauţii

Laptele poate fi utilizat în scopuri alimentare nu mai devreme decât după 80 de ore de la ultimul tratament. Laptele obținut înainte de expirarea perioadei specificate poate fi utilizat pentru hrana animalelor după tratamentul termic. Sacrificarea animalelor pentru carne este permisă nu mai devreme de după 14 zile. Carnea de la animale sacrificate forțat înainte de expirarea perioadei specificate poate fi folosită pentru hrănirea animalelor cu blană sau pentru producerea cărnii și făinii osoase.

Prezentare

Medicamentul este ambalat în flacoane sigilate de 50 și 100 ml.

Condiţii de depozitare

A se păstra preparatulAmoxigardR în ambalaj închis al producătorului, aparte de produse alimentare și furaje, la loc uscat, ferit de lumină, la T0C +5+250

Valabilitate : 2 ani de la data producerii, după deschiderea flaconului – nu mai mult de 28 de zile.

Număr unic de înregistrare: 3291

Data înregistrării: 05/12/2018

Înregistrare valida pina la: 05/12/2023

Deținător al certificatului de înregistrare: OOO Nita Farm, Rusia

Mod eliberare: Cu prescripţie veterinara

Status înregistrare: Validă

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<