Livrăm gratuit în raza municipiului Chișinău comenzile ce depășesc valoarea de 500 lei.

Telefon

022011082

Ore de lucru

09:00 - 18:00

Telefon

022011082

0
Insecticid Agita 20 gr

Insecticid Agita 20 gr

4voturi

100Lei

IN STOCK

Cantitatea

Articol: VET001064
Rozătoare Păsări și animale decorative Ovine Iepuri Caprine Cabaline Bovine Păsări domestice Porcine Câini Pisici
Insecticid Agita 400 gr
1100 Lei

Descriere

INDICAȚII:

Agita 10 WG, este un insecticid sub forma de granule hidrosolubile, de culoare maronie deschisa, care atrage țânțarii în instalațiile de creștere a animalelor pentru combaterea mușcăturilor aduse de lins și mestecat, cum ar fi Musca domestica, Drosophila sp, Fannia canicularis, Muscina stabulans.

Se recomanda pentru controlul mustelor din adapostul animalelor putand fi utilizat atat in spatiul interior cat si la exterior.

DOZĂ:
- pentru uz casnic (terase, case), se vor folosi pulverizatoare, iar dilutia va fi de 50 - 60 gr de produs la 0.5 litri de apa pentru o suprafata de 150 - 200 mp, protejata.

- pentru zonele cu infestare masiva (ferme, grajduri,gropi de gunoi), se vor amesteca 100 g produs cu 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru suprafata de 80 - 120 mp perete/ tavan.

- aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata, ca in cazul insecticidelor clasice, ci doar zonal.

- pentru o eficienta indelungata a ambelor tratamente prezentate mai sus se recomanda tratarea zonelor unde nu bate soarele direct si unde nu ploua.

- remanenta substantei aplicate poate ajunge la 30 de zile.

- insecticidul pentru muste este biodegradabil si se spala cu apa.

In cazul aplicarii pentru uz casnic, aplicati insecticidul cu un pulverizator cu duza fina, fara ca substanta pulverizata sa se prelinga si incercati, pe cat posibil, sa nu aplicati substanta pe suprafete care intra in contact direct cu razele soarelui sau unde caldura este excesiva.

Daca il folositi la exterior, cautati o suprafata protejata de ploaie.

CONTRAINDICAȚII:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu aplicați pe suprafețele de sticlă. Toxic pentru albine și organisme acvatice. Nu ingerati sau inhalati. După aplicare, spălați bine părțile expuse ale corpului și schimbați hainele. Nu mâncați, nu beți și nu fumați în timp ce aplicați produsul

NEWSLETTER

Inscriete la noutatile noastre

<